31/7-10

Nu var det tre veckor och fyra dagar sen jag skrev ett blogginlägg. Och det suger, tycker jag personligen. För jag skriver för migsjälv, för att jag vill bevara minnena som jag har så gott som möjligt.
I alla fall !
Den 28 juli (tre dagar sen alltså) så fyllde en av mina äldsta vänner 17 år. Grattis Emma! Så igår firade vi detta med dunder och brak.
Började med att åka till Malmö, där vi skulle äta lite tacos och förfesta lite. Folket kom, man hälsade på nya människor, spelade spel och hade trevligt. Sen så tog vi oss till centralen för att ta tåget till Helsingborg. Tåget tog ca en timme. Sen tog vi båten till Helsingör, för att sticka och dansa på klubben Retro. Ytterst trevligt, och smidigt att ta sig dit.

Men när vi skulle hem var det lite värre. Båten gick från Helsingör 03.50, och det hann vid med med god marginal. Kom fram till Helsingborg, trötta och slitna. Och ser att vi får vänta i 1½ h på nästa tåg till Malmö. Sjukt drygt. Man var sliten, allmänt trött och ganska irriterad. Men för att göra en ganska lång historia kort, så var jag hemma runt nio i morse. Jag har alltså inte sovit på ca 37 timmar nu, om man bortser från tåg och bussresor.
Och imorgon börjar jag jobba kl 7, och jobbar ända till 15. Så det blir att sova ganska snart faktiskt, känner att jag behöver det.
Och jag är väldigt medveten om att detta är ett tråkigt inlägg utan bilder. Men eftersom min kamera har slutat fungera, så fotograferades det bara med Mias kamera igår. Och jag kanske bjuder på nån bild när dom kommer upp på facebook.
Nu ska jag snart sova, puss !
| | Kommentera |
Upp