JOSHUA RADIN I BRISBANE

I fredags åkte jag, Anton, Matte och Bjulle till Brisbane för att kolla på Joshua Radin. Ni som inte vet men han är, ni måste lyssna på minst två låtar! Jag skulle rekommendera Angels och Winter (eller paperweight, det är också en favorit).
 
I alla fall så var det riktigt skönt att "komma bort" lite. Har varit en pissig vecka rent ut sagt. Har legat med världens förkylning, tappad röst och ovanpå allt det fick jag en urinvägsinfektion som gick upp i blåsan och i njurarna (antagligen för att jag badade i havet när det var pisskallt för typ en vecka sen). Så mitt imunförsvar har inte riktigt varit på min sida på senaste.. men antibiotikan som jag fått verkar fungera :) 
 
Men men.. innan konserten så käkade vi på ett japanskt ställe, där jag åt den godaste sushin jag någonsin ätit. Det var en litet men coolt ställe där man beställde via en ipad och de som jobbade där skrek ut beställningen (antar jag, för det var på japanska), så svarade alla som jobbade där i kör.? Kanske lite svårt att vänja sig vid, men maten vägde upp det. 
 
Och sen konserten då! Det var på ett litet, intimt ställe.. Inte så många människor men riktigt mysigt. Joshua berättade nån anekdot från sitt liv mellan varje låt och förklarade hur just den låten hade kommit till. Riktigt grymt tyckte jag och jag stod med ett löjligt stort leende på läpparna hela konserten. 
 
Helt klart veckans höjdpunkt! 
 
 
Australien | | Kommentera |
Upp